Over CredionFunding

CredionFunding is als financieringsplatform speciaal opgericht om interessante bedrijfs- en zakelijke vastgoedfinancieringen uit het Credion netwerk snel en efficiënt in contact te brengen met serieuze investeerders.

Al sinds 2001 is Credion actief op de Nederlandse markt en dé autoriteit op het gebied van het adviseren en begeleiden van MKB ondernemers bij bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Credion begeleid jaarlijks voor meer dan €1 mrd aan zakelijke financieringstransacties. De organisatie bestaat uit meer dan 50 franchisevestigingen, waarvoor ruim 90 specialisten actief zijn. Onze specialistische adviseurs vindt u in heel Nederland, dus zeker ook bij u in de buurt.

Ons netwerk

Ons netwerk maakt ons sterk; we werken samen met meer dan 100 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal. Hierdoor is Credion in staat optimale bedrijfsfinancieringen op hedendaagse wijze te realiseren. En dat al bijna 20 jaar!

Match tussen vraag en aanbod

Geldvoorelkaar.nl en Credion werken al geruime tijd samen in het realiseren van bedrijfsfinancieringen. Het platform van de grootste en meest ervaren crowdfunder biedt u de ultieme gelegenheid om bij CredionFunding een match tussen vraag en aanbod te realiseren.